onsdag 22. april 2009

National Camp 09


Som den oppvakte lesar allereie har sett paa Henrik sin blogg, arrangerte CHRISC Tanzania i månadskifte mars/april National Camp, som er det næraste ein kjem KRIK Arena i Tanzania. Eg fekk lov til å vera fotograf, og storkoste meg i varmen i Tanga, attmed Det Indiske Hav. Her er nokre av resultata.

Ellers vil eg leggje til at Campen vart ein suksess, med mykje meir fokus på å ha det kjekt og sosialt samver enn å konkurrere mot kvarandre. (Tidlegare campar har enda i munnhuggeri og til og med slåsskampar...). Deltakarane vart dette året delte inn i grupper på tvers av kjønn, alder og opphavsdistrikt, og dette verka etter planen: å vinne idrettsturneringane kom i andre rekkje, det viktigaste var å ha det kjekt. Og folk koste seg stort!



I tillegg til idrettsaktivitetar (Basket, nettball, volleyball, stafett og den uunngåelege fotballen) vart det halde seminar me emner som fyrstehjelp og born sine rettar.








Kvar kveld hadde eit eller fleire av CHRISC-distrikta ansvar for underhaldning. Her ser me Arusha-distriktet sitt innslag, masai-dans!




Ingen kommentarer: